DergiPark logo
  • Yönetici Paneli Kullanıcı Paneli Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli Dergilerim Araştırmalarım Takiplerim Profil
    Çıkış
  • Giriş
DergiPark logo

Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi

Sayı: 10, 14.08.2014

Yıl: 2008

Makaleler

 

1. FARKLI TAVŞAN IRKLARININ ET VE KARACİĞERLERİNİN BAZI TEKNOLOJİK VE FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ

Özlem Bayatlı , Mustafa Karakaya , Berna Özalp

Sayfa : -
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

 

2. LAK VE KALAY MİKTARI FARKLI TENEKE AMBALAJLARDA PİYASAYA SUNULAN GEMLİK TİPİ SOFRALIK SİYAH ZEYTİNLERDE BAZI METAL İYONLARININ GEÇİŞME DÜZEYLERİNİN TESPİTİ

Fisun Pasin Akçay

Sayfa : -
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

 

3. DOĞAL ANTİMİKROBİYAL BİR BİLEŞİK: BAKTERİYOSİN

Vildan Uylaşer , Sibel Parseker Yönel , Elif Savaş

Sayfa : -
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

 

4. LAKTOFERRİN ve GIDALARDA KULLANIMI

Emine Alkın

Sayfa : -
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

 

5. GEN KAYNAKLARININ EROZYONU VE KORUNMASI

Ayşegül Kumral , Bige İncedayı

Sayfa : -
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF
Kapak Resmi İndir
       
  • Arşiv
    • Sayı: 12, 8.08.2014
    • Sayı: 9, 14.08.2014
    • Sayı: 10, 14.08.2014
    • Sayı: 8, 18.08.2014
    • Sayı: 7, 18.08.2014

by-nc-nd.png?resize=300%2C105&ssl=1
Gıda ve Yem Bilimi-Teknolojisi Dergisi  CC BY-NC-ND 4.0 lisansı altında lisanslanmıştır
 Journal of Food and Feed Science-Technology is licensed under CC BY-NC-ND 4.0